sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kirjahyllyn väliaikainen koti

Kotiutettiin jonkin aikaa sitten miehen isovanhemmilta suuri massiivipuinen kirjahylly, siis valtavan kokoinen ja painava. En ollut aluksi kovinkaan innostunut hyllystä. Muotokieleltään se kyllä kiinnosti, mutta väri oli se mitä karsastin. Miehellä oli kuitenkin hyllystä selkeä muisto lapsuudesta; tilaustyönä teetetty hylly oltiin kannettu mummilaan, sitä oltiin ihailtu ja tuore puu oli tuoksunut asunnossa. Täytyihän sille antaa uusi koti, oikeastaan väliaikainen.

Hylly raahattiin makuuhuoneeseen ja innostuinkin siitä valtavasti! Seinän harmaa väri ei ehkä ole paras mahdollinen juuri tälle puun sävylle.. Mutta, onhan se kaunis!
Kuten blogin sivupalkissa lukeekin, alkaa meillä tänä vuonna talonrakennusprojekti. Heinäkuussa tulee talon seinäelementit ja sitä ennen on tarkoitus rakentaa autotalli. Niimpä nähtiin tälle hyllylle jo elävästi paikka uuden talon olohuoneessa, valkoista seinää vasten.


Hyllyyn kuuluu vielä erillinen tv-taso, mutta se laitettiin yläkertaan sohvapöydäksi jotta makuuhuoneessa ollut vaatelipasto sai pysyä paikallaan.


Hyllyssä komeilee myös uusin kirpputorilöytö: Marimekon Flower vase. Löysin sen kymmenen euron hintaan, todellinen löytö siis!

1 kommentti:

  1. Onpa upea hylly ja näyttää hyvältä harmaatakin seinää vasten. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!