tiistai 9. elokuuta 2016

Siskot reissussa


                                                                                                                                                                Meillä oli ihana parin yön miniloma siskojen kanssa Tallinnassa. Syötiin, shoppailtiin, ihasteltiin ja naurettiin ihan päättömille jutuille, huono huumorintaju taitaa olla sukuvika. Ihan uskomatonta kuinka noin pieni poikkeus arjesta ja omista kotiympyröistä saa mielen niin virkeäksi. Ja taas toisaalta saa arjen maistumaan ja nauttimaan niistä tutuista, tavallisista asioista.

Lauantaina käytiin illallisella Must Puudelissa, joka löytyy vanhasta kaupungista. Paikka on rosoisella tunnelmallaan ihan parasta hengailuun ja menun vegeburgeri kikhernepihvillä hiveli omia makuhermojani ihan kympillä. Kannattaa nähdä hieman vaivaa siitä, mihin menee syömään tai kahville Tallinnassa, kaupunki kun on täynnä mitä erikoisimpia ja edullisia paikkoja.

Täältä Pohjois-Pohjanmaalta ei olekaan ihan pieni pyrähdys käydä Tallinnassa, kun ensin täytyy ajaa autolla se kuusi tuntia Helsinkiin. Kotimatka tuntuikin loputtoman pitkältä ja miehen kanssa sanottiin lähestulkoon läpsystä moikat, kun minä tulin vasta puolenyön jälkeen kotiin ja hän lähti reissun päälle työhommiin.

Vielä kaksi päivää lomaa ja sitten alkaa työt, aika kivaakin, myönnän!  

1 kommentti:

  1. Oi, miten kauniita kuvia! Se on täysin totta, että pienikin loma virkistää ihan suunnattomasti ja sitä jaksaa arkea paljon paremmin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!