sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Villamatto ja lisää kuvia yläkerrasta

Löysin kirpputorilta kaksi isoa villamattoa, jotka nappasin heti matkaani. Toisen matoista ostin siskolleni ja toinen löysi paikkansa yläkerran vierashuoneesta.

Villamatoista ei ole aikaisempaa kokemusta, mitä nyt netistä luin hoito-ohjeita, joten käyttökokemuksia olisi kiva kuulla. Nämä ovat siististi pidetyt, tuuletin vain pihalla ennen kuin toin sisälle. Villamatoilla näyttää olevan aika paljon hintaa, joten maksamani 15 euroa/matto taisi olla ihan hyvä diili.

Vierashuone yläkerrassa on melko suuri. Tarkoitus on pitää huone simppelinä ja avarana. Pientä ideaa kuitenkin on siitä, mitä huone vielä kaipaa.


Maton kuviointia lähempää.

                        

Verhotanko uupuu vielä. Luultavasti jatkan samalla linjalla kuin alhaallakin, eli pitkät läpikuultavat valkoiset verhot tähänkin huoneeseen.                        

Ruskea pöytä, pinnatuoli ja musta penkki, ovat kaikki isovanhempieni aikaisia huonekaluja, tuoli ja penkki ovat vain saaneet uuden värityksen. Ei voi sanoin kuvailla miltä tuntuu ajatella, että sama talo ja samat huonekalut ovat nähneet niin paljon elämää ennen meitä.

 Tällä hetkellä olen enemmän kuin tyytyväinen huoneeseen ja pientä lisäystä sisustukseen sitten ajan mittaan.

6 kommenttia:

 1. Olipa hyvä kirpparilöytö! Pidän muutenkin tyylistäsi. Kaunista ja freesiä, vanhaa kunnioittaen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, lämmittää mieltä kovasti...:)

   Poista
 2. Näyttääpä tosi nätiltä, niin valoisaa ja avaraa! 😊 Vanhat huonekalut sopivat kyllä niin hyvin sisustukseen ja yhdistät niin taitavasti vanhaa ja uutta! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudesta ja vanhasta syntyy niin mukava kontrasti! Onneksi on näin paljon jäljellä huonekaluja isovanhempien ajalta, nyt niitä osaa aikuisiällä arvostaa..:)

   Poista
 3. Upea matto, ja tosi edullinen! Villamatto on tosi kestävä, ja talvella lämmin jalkojen alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä nettiä tutkailin, niin tuskin raskisin uuden hintaista villamattoa kotiuttaa. Ilo antaa näille uusi koti<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!