perjantai 8. heinäkuuta 2016

Hayn DLM-pöytä


Vuosia sitten aloin törmätä tähän pieneen sivupöytään lehtien ja netin sisustuskuvissa, nimi ja merkki tulivat jossain vaiheessa tutuksi ja pöydästä tuli "sisustushaaveeni" monien vuosien ajaksi. Keväällä päätin käyttää kirppispöydästä saamani tulottähän pöytään ja ostin suuremman version Hayn DLM-pöydästä.

Olin aikeissa tilata pöydän nettikaupasta, mutta koska odotusaika olisi venynyt kuukauteen, päätin laittaa siskoni asialle ja hän kävikin hakemassa pöydän saman tien Helsingin Stockmannilta. Niinhän siinä sitten kävi, että meni monta kuukautta ennen kuin sain pöydän itselleni ja nettitilaus olisi ollut perillä paljon aikaisemmin, mutta malttamaton on malttamaton.. Nyt tämä kaunis pöytä on ollut jo jonkin aikaa käytössä ja nimensä mukaisesti siirtyy tarpeen mukaan ympäri taloa (DLM=Don´t leave me).
Eikö olekin kaunis? :)

Olisi mukava kuulla millaisia sisustushaaveita sinulla on, tai oletko jo toteuttanut sellaisen?

3 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja niin ihana pöytä. Pöytä on varmasti tosi kätevä ja helposti siirrettävissä paikasta toiseen. :) Minulla yhtenä sisustushaaveena on jo pitkään ollut String Pocket -hylly valkoisena. Näen jo silmissäni minkälaisia kaikkia asetelmia tekisin... :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti Aulisko!

    Jonna: Pöytä tosiaan on käytännöllinen! Minäkin osaan kuvitella kuinka tekisit hyllyyn vaihtuvia asetelmia!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!